Obveščanje in oglaševanje prek mobilnih telefonov

Komunikacija prek M-vrat je namenjena hitremu in učinkovitemu obveščanju velikih skupin ljudi.
Za posredovanje ključnih informacij prek SMS sporočil se odločajo številna podjetja, društva in druge organizacije. Obveščanje je pomembna dodana vrednost, ki lahko pripomore k bolj konkurenčnemu položaju organizacije na trgu.

 

preberi več »

 

Nagradne igre prek mobilnih telefonov

Mobilne nagradne igre se lahko izvaja kot podporo klasičnim oglaševalskim dejavnostim. Spretno zastavljena mobilna nagradna igra organizatorju prinese koristne informacije o udeležencih, ki so hkrati ciljna skupina za trženje želenega izdelka ali storitve...

 

preberi več »

 

Kvizi, ankete, in glasovanja z mobilnimi telefoni

S storitvami in aplikacijami M-NET lahko izvajate kvize, ankete in glasovanja, ki vzpostavljajo interaktiven odnos zunanjega ponudnika z uporabniki. Ob premišljeni izvedbi kvizov, anket in glasovanj lahko v zavesti ciljne javnosti podaljšate in utrdite prisotnosti svojega izdelka, blagovne znamke ali storitve. Anketiranje in glasovanje prek mobilnega telefona predstavlja ustrezno distanco do anketiranca, da je sodelovanje zabavno, zato vedno naleti na ugoden odziv javnosti. To še posebej velja, kadar je mobilna storitev podprta s klasičnimi, tiskanimi in elektronskimi mediji.

 

preberi več »

 

Storitve po naročilu

SMS in MMS Chat je danes popularna storitev in lepa poslovna priložnost. Nudimo izdelan chat sistem z vsemi podatki in statistikami ter tehnično podporo.

 

preberi več »